Πολιτική

Επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ σε αντιπεριφερειάρχη, δήμαρχο και ΔΕΕΠ Κιλκίς

Στο νομό Κιλκίς βρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα συναντώντας νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας και συνομιλώντας με μέλη και στελέχη της Οργάνωσης στο νομό.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν η μονάδα παραγωγής μανιταριών «Κεχαγιά», η οποία δημιουργήθηκε το 1988 και σήμερα έχει επεκταθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, εισάγοντας πάνω από 550 τόνους μηνιαίως και έχει γίνει η πρώτη εταιρεία εξαγωγής λευκών μανιταριών σε όλη τη χώρα. Ο διευθυντής της εταιρείας Χρήστος Νικολαΐδης μίλησε στον πρόεδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ για την παρουσία της εταιρείας στον επιχειρηματικό κόσμο, την ανταπόκριση στις σύγχρονες προκλήσεις και τη λειτουργία της επιχείρησης εν μέσω πανδημίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 100% των εργαζομένων σε όλα τα πόστα της επιχείρησης είναι εμβολιασμένοι, θέλοντας έτσι να προστατευθούν απέναντι στον κορωνοϊό.

Σειρά είχε η πρότυπη βιομηχανία γάλακτος «ΛΥΚΑΣ» στο Βαφειοχώρι, βραβευμένη για τα προϊόντα της στο Athens Cheese & Food Festival 2016. Οι ιδιοκτήτριες Ελένη Πασσιάτα και Κατερίνα Χατζηαθανασίου αναφέρθηκαν στην λειτουργία της επιχείρησης, η οποία σήμερα απασχολεί 100 εργαζομένους, έχει τέσσερα υποκαταστήματα καθώς και το δικό της στόλο αυτοκινήτων για τη διανομή των προϊόντων της, πραγματοποιώντας τη φράση: «από την παραγωγή στην κατανάλωση».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στη συνέχεια επισκέφθηκε μαζί με τον υπεύθυνο περιφερειακών οργανώσεων Μένιο Κορομηλά και στελέχη της οργάνωσης από το νομό τη μονάδα παραγωγής ζυμαρικών της εταιρείας «EURIMAC ΑΕ» η οποία απασχολεί 130 εργαζομένους και έχει ήδη από το 2016 πέντε γραμμές παραγωγής με την νεότερη να παράγει 15.000 τόνους προϊόντος ετησίως. Οι γραμμές παραγωγής είναι εξοπλισμένες με νέα ρομποτικά συστήματα παλετοποίησης. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Σταύρος Κωνσταντινίδης και ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Παντελής Κωνσταντινίδης ανέφεραν μάλιστα ότι το 45% της συνολικής παραγωγής διατίθεται σε εξαγωγές.

Η επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς
Τον πρόεδρο της οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) Παύλο Μαρινάκη υποδέχθηκε την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, οι κ.κ. Βεργίδης και Μαρινάκης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ενεργή συμμετοχή των νέων στην Αυτοδιοίκηση, ζητήματα σχετικά με την αναπτυξιακή προοπτική της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς – με “εργαλεία” τις ιδιαιτερότητες και τη δυναμική της σε διάφορους οικονομικούς τομείς- καθώς και τις δράσεις της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που θα δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα των νέων.

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευαν ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Γιάννης Βασιλειάδης, το μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Κυριάκος Σωτηριάδης, το μέλος εκτελεστικού γραφείου ΟΝΝΕΔ Κιλκισιώτισσα Νατάσα Παπαδοπούλου και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Η επίσκεψη του προέδρου ΟΝΝΕΔ στον δήμαρχο Κιλκίς

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του την επίσκεψη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη και είχε μια πολύ εγκάρδια συνομιλία μαζί του για την πολιτική συμμετοχή των νέων στα κοινά.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας των δύο ανδρών, υπήρξε σύμπτωση απόψεων για την ανάγκη μιας πιο δυναμικής παρουσίας των νέων στο πολιτικό γίγνεσθαι, με το δήμαρχο Κιλκίς να υπογραμμίζει ότι οι ιδέες και η ενθουσιώδη ορμή των νέων ανθρώπων μπορούν να βρουν γόνιμο πεδίο έκφρασης στην Αυτοδιοίκηση και εν γένει στην πολιτική και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ να συμπληρώνει ότι το κόμμα της ΝΔ πιστεύει στους νέους και τους δίνει την ευκαιρία της προώθησης στον πολιτικό στίβο για να αποκτήσουν γνώση και εμπειρία ως αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες.

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Γιάννης Βασιλειάδης και περιφερειακά στελέχη της.

Η επίσκεψη στην ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Π.Μαρινάκη είχε ο πρόεδρος Μ.Παπαδόπουλος και ο γραμματέας Ν.Τοπαλίδης της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ στα γραφεία της κομματικής Οργάνωσης στο Κιλκίς το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Με τον κ. Μαρινάκη, που συνόδευαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Ι.Βασιλειάδης, το μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ (ΟΝΝΕΔ) Κ.Σωτηριάδη αλλά και περιφερειακά στελέχη της νεολαίας του κόμματος, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, θέματα έργων στο νομό Κιλκίς και ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία του μηνύματος του κόμματος στην κοινωνία και ειδικότερα στην νέα γενιά.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ στη συνάντηση με τον κ.Μαρινάκη εξήρε την άριστη συνεργασία που έχει η κομματική οργάνωση με την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς σε πλήθος δράσεων και ενεργειών γεγονός που καθιστά την ΝΔ ακόμη πιο ισχυρή σε τοπικό επίπεδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]