Πολιτική

Τον δήμαρχο Κιλκίς επισκέφθηκε ο περιφ. διευθυντής Γ.Καρατάσιος

Τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη επισκέφθηκε την Παρασκευή 14.11.14 ο περιφερειακός διευθυντής της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Καρατάσιος στο πλαίσιο εκδήλωσης για το «Κοινωνικό Σχολείο».

Η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από θέματα παιδείας, εφαρμογής του νέου θεσμού του «Κοινωνικού Σχολείου» και ενίσχυσης των εκπαιδευτικών δομών που λειτουργούν στα σχολεία των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης νομού Κιλκίς.

Ο κ. Σισμανίδης ενημέρωσε τον κ. Καρατάσιο για την επιτυχή λειτουργία του προγράμματος «Διά Βίου Μάθηση» και ζήτησε την συνδρομή του για την περαιτέρω διεύρυνση των γνωστικών του αντικειμένων, ως επίσης και για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο δήμος σχετικά με την επέκταση του θεσμού των δημοτικών παιδικών βιβλιοθηκών στα δημοτικά σχολεία Κρηστώνης, Μαυρονερίου, Πεδινού και Χέρσου έχοντας ήδη καταθέσει πρόταση ένταξής τους στην κοινοτική πρωτοβουλία LEADER.

Κατά τη συνάντηση τονίστηκε η εξαιρετική συνεργασία του δήμου Κιλκίς με τις δύο εκπαιδευτικές βαθμίδες του νομού πάνω σε κοινές δράσεις που συμβάλλουν στην ανάδειξη του εκπαιδευτικού έργου και στην ενεργό συμμετοχή της σχολικής κοινότητας σε εκπαιδευτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Κιλκίς.
Στη συνάντηση συμμετέσχε για θέματα αρμοδιότητάς του και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού, δόμησης και διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης.

Περισσότερα

Δεξίωση του επανεκλεγέντος δημάρχου Κ.Σιωνίδη προς τους υποψηφίους της παράταξης «Παιονία της Προόδου»

Ευχαριστήρια δεξίωση παρέθεσε ο επανεκλεγής δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης προς τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» την Τρίτη […]

Δείτε ακόμα