Πολιτική

Επίσκεψη εργασίας ΔΕΠΑΝ στο δήμαρχο Κιλκίς

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο του τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, πρόεδρο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.Α.Ν.) και δήμαρχο Δράμας με συνεργάτες του.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τους στόχους που υπηρετεί το ΔΕΠΑΝ στο αυτοδιοικητικό στερέωμα ενώ εξετάστηκαν οι πιθανότητες συνεργασίας και οι παρεχόμενες ωφέλειες για το δήμο Κιλκίς μέσω της ένταξής του στο Δίκτυο.

Το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη είναι ένας αυτοδιοικητικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στην υπόθεση ενίσχυσης της τοπικής ανάπτυξης με εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και παρεμβάσεις που εστιάζουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών και αποσκοπούν στη βελτίωση της λειτουργίας των Δήμων και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Στο ΔΕΠΑΝ συμμετέχουν ως μέλη εκατόν τρεις ήμοι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]