Αθλητισμός

Επίσκεψη διοίκησης ΕΠΣΚ στο δήμαρχο Κιλκίς

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε την Τετάρτη 10.6.20 επίσκεψη του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς Χαράλαμπου Δαμιανίδη του γενικού γραμματέα Κώστα Πάταρα και του μέλους της ΕΠΣΚ Δημήτρη Θεοδωρίδη και προέδρου του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος, παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα ενημέρωσης για τη λειτουργία του αθλητικού φορέα και για τον τρέχοντα προγραμματισμό των αθλητικών του δραστηριοτήτων.

Ο δήμαρχος Κιλκίς επισήμανε ότι ο δήμος Κιλκίς τιμά την ιστορία και τη συμβολή του κορυφαίου αθλητικού σωματείου του νομού στην ανάπτυξη του αθλήματος και στη δημιουργία φυτωρίου που ανέδειξε σημαντικούς ποδοσφαιριστές και δήλωσε ότι η δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε κάθε οργανωμένη προσπάθεια που ενισχύει την άθληση και το ευ αγωνίζεσθαι και έχει ως αποδέκτες τα αθλητικά σωματεία – μέλη της ΕΠΣΚ.

Εξάλλου, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η αναβάθμιση της αθλητικής ζωής του δήμου Κιλκίς εμφαίνεται και από την ίδρυση της αντιδημαρχίας αθλητισμού, η οποία με επικεφαλής τον κ. Κώστα Πουντζουκίδη, στηρίζει εμπράκτως δραστηριότητες που προβάλλουν το αθλητικό πνεύμα του τόπου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]