Κοινωνία

Επίσκεψη αγάπης από τους «Αργοναύτες» στο ειδικό σχολείο του Κιλκίς

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ2Το πνεύμα και τις παραδόσεις των ημερών κρατούν πιστά οι «Αργοναύτες». Ετσι, αντιπροσωπεία του συλλόγου πραγματοποίησε την Παρασκευή 19.12.14 επίσκεψη στο ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν όλοι οι μαθητές και δάσκαλοι, ενώ στην συνέχεια αυτή ξεναγήθηκε στις εγκατάστασεις του σχολείου από τον διευθυντή Αριστείδη Παπαδόπουλο.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ1

Ακολούθησε μικρή γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με τους μαθητές και δασκάλους να ψάλλουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τα μέλη της αντιπροσωπείας των «Αργοναυτών» να προσφέρουν στα παιδιά δωράκια καθώς και ζαχαρωτά, που παρασκεύασαν με αγάπη γυναίκες-μέλη του συλλόγου.

Τα παιδιά ανταπέδωσαν με εθιμικά χριστουγεννιάτικα κεράσματα, και όλοι μαζί έδωσαν ακόμη πιό χαρούμενη «νότα» στην γιορτή με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ηταν μία επίσκεψη που σύμφωνα με δηλώσεις των ιδίων, «άγγιξαν την ψυχή» όλων των μελών της αντιπροσωπείας των «Αργοναύτων» τα οποία φρόντισαν και με αυτήν την εκδήλωση να αναδειξουν το κοινωνικό «πρόσωπο» του συλλόγου, στο οποίο «καθρεφτίζεται» η ευαισθησία του γιά όλες εκείνες τις δραστηριότητες, που ενώνουν τους ανθρώπους και «σφυρηλατούν» και κρατούν αδιάσπαστη την κοινωνική συνοχή.

Περισσότερα

Τα αποκαλυπτήρια προτομής Αντιπτέραρχου (Ι) Περικλή Στεφανίδη που έπεσε στο καθήκον πριν από ένα χρόνο

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντιπτέραρχου Περικλή Στεφανίδη στην […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]