Γενικά

Ο επίσημος εορτασμός της 101ης επετείου της Μάχης του Κιλκίς

Από τον δήμο Κιλκίς ανακοινώθηκε ότι στις εκδηλώσεις του επισήμου εορτασμού της 101ης επετείου της επικής Μάχης και απελεύθερωσης του Κιλκίς, το προσεχές Σάββατο, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γεώργιος Ορφανός.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του επισήμου εορτασμού της 101ης επετείου της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο 21.6.14, ανήμερα της επετείου, ως εξής:
07.00: Παιάνισμα εωθινού από την φιλαρμονική του δήμου Κιλκίς
08.30: Επαρση σημαίας στην λέσχη αξιωματικών φρουράς Κιλκίς
09.45: Δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Αμέσως μετά εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στον ίδιο χώρο.
10.30: Τελετή στον χώρο του Ηρώου Μάχης Κιλκίς με επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων, τήρηση σιγής ενός λεπτού και ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο μουσείο Μάχης Κιλκίς.
12.00: Παρέλαση τμημάτων κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων, μαθητιώσας νεολαίας, προσκόπων και στρατού στον χώρο προ της λέσχης αξιωματικών φρουράς Κιλκίς.
Από την ανατολή του ηλίου της Παρασκευής 20 έως και την δύση του ηλίου του Σαββάτου 21.6.14 θα είναι σημαιοστολισμένα όλα τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα καθώς και καταστήματα ΝΠΔΔ και Οργανισμών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα