Αθλητισμός

Ευχάριστος «επίλογος» γιά την «ακαδημία» του Αλέξανδρου


Το τελευταίο για φέτος ραντεβού έδωσαν οι μικροί αθλητές της «ακαδημίας» ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις της την Κυριακή 7.6.15 τιμώντας και την μνήμη του παλιού συναθλητού τους Ανέστη Παπαδόπουλου. Στην τελετή παρέστησαν στελέχη και αθλητές της «ακαδημίας» του πρώην άσσου του Άρη και της εθνικής ομάδας Ντίνου Κούη, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΚ Κώστας Πάταρας.

Κατά την τελετή λήξης βραβεύτηκαν οι παίκτες της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της κατηγορίας τους αλλά και οι προπαίδες που τέλειωσαν αήττητοι και χωρίς ισοπαλία το πρωτάθλημα ΕΠΣ της δικής τους κατηγορίας. Σε όλους τους αθλητές προσφέρθηκαν αναμνηστικά διπλώματα αλλά και ημερολόγια για να θυμούνται την καθόλα επιτυχή χρονιά τους στην «ακαδημία».

Ακολούθησαν φιλικά παιχνίδια με την «ακαδημία» Ντίνου Κούη από τους πολύ μικρούς προπαίδες μέχρι και όλοι μαζί μετά χάρηκαν με μουσική και διασκέδαση την πισίνα και τον νέο παιδότοπο του αθλητικού κέντρου.
Η «ακαδημία» ανακοίνωσε την καινοτόμο λειτουργία θερινών τμημάτων ποδοσφαίρου για όλους τους αθλητές της αλλά και για παιδιά εκτός «ακαδημίας» και για όσους επιθυμούν προσωπική προπόνηση. Επίσης εισάγεται μία καινοτόμος προσπάθεια του αθλητικού κέντρου «Alexandros Sports Center», για ίδρυση και λειτουργία θερινών κατασκηνώσεων ποδοσφαίρου, κολύμβησης, πετοσφαίρου, εικαστικών-θεατρικών θεμάτων,

μουσικοκινητικής και κυκλοφοριακής αγωγής αλλά και αεροβικής γυμναστικής και ζούμπα κ.α για την τρίμηνη απασχόληση παιδιών 4-10 ετών από το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Όλοι οι μικροί αθλητές ανανέωσαν το «ραντεβού» τους (για όσους δεν θα ασχοληθούν το Καλοκαίρι με τις παραπάνω δραστηριότητες) για το τέλος Αυγούστου με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα