Πολιτική

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: Η επιλογή της ελπίδας

Ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς της ΟΝΝΕΔ Αθανάσιος Τατάρογλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Από την Κυριακή 10.1.16 το βράδυ που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του πολιτικού μας φορέα, της Νέας Δημοκρατίας παρατηρώ την ελπίδα και την αισιοδοξία στα μηνύματα όλων των μελών και των φίλων του κόμματος. Οι ευχές προς τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, περιλαμβάνουν μεγάλες προσδοκίες για αλλαγές και φυσικά σκληρή, ουσιώδη και αποτελεσματική αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση – παρέα που το μόνο θετικό το οποίο έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι το σύμφωνο συμβίωσης.

Εμείς με τη σειρά μας ως Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς θέλουμε να συγχαρούμε τον νέο πρόεδρο για την εξαιρετική συμπεριφορά του κατά την προεκλογική περίοδο καθώς και όλους του συνυποψηφίους του για τον αγώνα που έδωσαν. Επίσης ευχαριστούμε συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος και συμμετέσχαν στην εκλογική διαδικασία.

Περισσότερο από όλους ευχαριστούμε τους εθελοντές και τα παιδιά της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. που έδωσαν δυναμικά το παρών και έδειξαν ότι η νεολαία είναι παρούσα θέλοντας να διαμορφώσει το μέλλον που της αξίζει.

Καλή επιτυχία στο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Θα είμαστε δίπλα του για να αλλάξουμε μαζί νοοτροπία.

Τασσόμαστε πρώτοι στον αγώνα της αλλαγής που καλείται να δώσει και θα είμαστε οι πρώτοι που θα ασκήσουμε κριτική αν το όραμα του για την αλλαγή στη παράταξη και στη κοινωνία δεν εφαρμοστεί».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα