Αθλητισμός

Οι επίλεκτοι των συλλόγων του νομού αύριο στα «Σπανίδεια»

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ και η Ε.Α.Σ Σ.ΕΓ.Α.Σ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν αγώνες ρίψεων στην μνήμη του Κώστα Σπανίδη ο οποίος διετέλεσε εθνικός προπονητής στίβου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο στο στάδιο ρίψεων «Κώστας Σπανίδης» του Καυτανζογλείου σταδίου τις ώρες 09.00-12.00 και 15.00-19.00
Ο Κώστας Σπανίδης υπήρξε κορυφαίος αθλητής και προπονητής ρίψεων, με εξαιρετική παρουσία τόσο ως πρωταθλητής της δισκοβολίας όσο και ως ομοσπονδιακός προπονητής.
Συνεργάστηκε με τους κορυφαίους πρωταθλητές Τασούλα Κελεσίδου, Σάββα Πανάβογλου, Πόπη Ουζούνη, Βάιο Τίγγα και πλήθος πρωταθλητών που τίμησαν την χώρα μας και την πόλη μας, χαρίζοντας μετάλλια και διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα .
Οι αγώνες ρίψεων «Κώστας Σπανίδης», αποτελούν κριτήριο για την επίτευξη ορίων για τη συμμετοχή των πρωταθλητών της χώρας μας στα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Για το λόγο αυτό, συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρωταθλητές των αγωνισμάτων των ρίψεων του στίβου, μεταξύ δε αυτών και οι επίλεκτοι του ΓΣ Μανδρών.
Παράλληλα θα διεξαχθούν αγωνίσματα για νεαρούς επίδοξους Πρωταθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος.
Στους αγώνες πρόκειται να συμμετάσχουν περίπου 40 επίλεκτοι αθλητές των Εθνικών μας ομάδων και 200 περίπου νέοι και μικρά παιδιά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]