Πολιτική

Επικράτησε στις εκλογές του νοσοκομείου Κιλκίς η «Αγωνιστική Κίνηση»

Διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες γιά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς με την συμμετοχή δύο συνδυασμών.

Επί 372 εγγεγραμμένων ψήφισαν οι 310 γιά το διοικητικό συμβούλιο και 248 γιά την αντιπροσώπευση στην πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Πρώτος συνδυασμός ανεδείχθη η «Αγωνιστική Κίνηση» με τέσσερες έδρες γιά το διοικητικό συμβούλιο έναντι τριών της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών» και τρεις αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ έναντι δύο.

Συγκεκριμένα εξελέγησαν:
-Γιά το διοικητικό συμβούλιο οι Αχιλλέας Καλεμκερίδης, Βασίλειος Τριανταφυλλίδης, Σάββας Σπυρίδης και Στέφανος Σαριδης από την «Αγωνιστική Κίνηση», και Πασχάλης Μασούρας, Δημήτρης Τουρσίδης και Ιωάννης Ισαακίδης από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών».
-Αντιπρόσωπι στην ΠΟΕΔΗΝ οι Αχιλλέας Καλεμκερίδης, Βασίλειος Τριανταφυλλίδης και Σάββας Σπυρίδης από την «Αγωνιστική Κίνηση» και Πασχάλης και Ιωάννης Ισαακίδης από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών».
-Για την εξελεγκτική επιτροπή οι Παρασκευή Πολατσίδου και Σπυρίδων Γαβριηλίδης από την «Αγωνιστική Κίνηση» και Παναγιώτα Δώμου από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών».
Η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα θα γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Με τους πολίτες και όχι με τους πολιτικούς στην πορεία διαμαρτυρίας για τον δρόμο καρμανιόλα του Κιλκίς»

Στην πορεία διαμαρτυρίας πολιτών για τον φονικό οδικό άξονα στο Κιλκίς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1.10.23, συμμετείχε ο ανεξάρτητος […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Παναγιώτη Γουδαμάνη στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς