Πολιτική

Οι επικρατέστεροι αντιδήμαρχοι για τον δήμο Παιονίας

Εξακολουθεί να κρατεί «κλειστά» τα «χαρτιά» του, όσον αφορά στον ορισμό των αντιδημάρχων, ο νέος δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.
Ωστόσο, δημοσιογραφικές «πηγές» αναφέρουν, ότι το θέμα δεν αποτελεί «γρίφο» γιά τον κ. Γκουντενούδη, καθώς από την στιγμή που ως διάρκεια της θητείας αποφασίσθηκε αυτό των δυόμισυ ετών, και σε συνάρτηση με τον προβλεπόμενο αριθμό αντιδημάρχων, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αξιοποίηση όλων των υποψηφίων γιά το αξίωμα.
Το μόνο ζητούμενο είναι ποιοί θα θητεύσουν τα πρώτα δυόμισυ χρόνια και ποιοί τα υπόλοιπα ισάριθμα.
Επ’ αυτού βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικές διαβουλεύσεις, και το «τοπίο» αναμένεται να «καθαρίσει» εντός του προσεχούς δεκαημέρου.
Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές «πηγές» επικρατέστεροι γιά τις γενικές ή αλλιώς «νευραλγικές» αντιδημαρχίες κατά το πρώτο ήμισυ της θητείας της νέας δημοτικής αρχής φέρονται οι Λάζαρος Ευθυμιάδης (οικονομικών-διοικητικών), Γεώργιος Παμποράκης (καθαριότητας, φωτισμού και πρασίνου) και Ιωάννης Αδαμόπουλος (τεχνικών έργων).
Εξ άλλου ως επικρατέστερος γιά την προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου φέρεται ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Περισσότερα

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]

Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Φωτοσχόλιο

Από τη επιμνημόσυνη δέηση στον μητροπολιτικό ναό της πόλης του Κιλκίς στη Μνήμη των θυμάτων Γενοκτονίας της Μικράς Ασίας