Αθλητισμός

Επικυρώθηκε και τυπικώς η επάνοδος Β.Χατζηαποστόλου στην προεδρεία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Ουσιαστικώς η εξέλιξη είχε δρομολογηθεί πριν λίγο καιρό, με την παραίτηση του Χαράλαμπου Δαμιανίδη από το αξίωμα.

Και από την Δευτέρα 24.8.20 πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς είναι και πάλι ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, τρία χρόνια μετά την υποχρεωτική παραίτησή του, το 2017, λόγω της γνωστής δικαστικής υποθέσεως γιά την οποία είχε κατηγορηθεί.

Η αθώωσή του γιά αυτήν την υπόθεση απετέλεσε την αφετηρία επανόδου του στην προεδρεία της ΕΠΣΚ, με την παραίτηση Δαμιανίδη να δρομολογεί την προβλεπόμενη διαδικασία της έκτακτης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, με εκλογή δύο τακτικών μελών και την κατάταξη τεσσάρων αναπληρωματικών του διοικητικού συμβουλίου.

Επί συνόλου 37 σωματείων, ο κ. Χατζηαποστόλου υπερψηφίσθηκε από τους εκπροσώπους 33 εξ αυτών, ενώ ο έτερος υποψήφιος Αλέξανδρος Φαμπρίκης συγκέντρωσε 17, και εξελέγη και αυτός τακτικό μέλος.

Όσον αφορά στα αναπληρωματικά μέλη, τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν οι Γιάννης Μαυρόπουλος 30, και ακολούθησαν οι Αβραάμ Μελετίδης με 21, Χρήστος Πεχλιβάνης με 16 και Πέτρος Αναστασιάδης με 14.

Η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα θα πραγματοποιηθεί απόψε, στα γραφεία της ένωσης, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.

Σημειώνεται, ότι ο Βασίλης Χατζηαποστόλου επανακάμπτει γιά δεύτερη φορά τα τελευταία …σαράντα χρόνια στην προεδρεία της ΕΠΣΚ!

Η πρώτη ήταν το 2006, όταν και επανέκαμψε μετά την απώλεια των εκλογών του 2002, στην μοναδική εκλογική ήττα κατά την μακροτάτη θητεία του, ενώ η φετινή δεύτερη λογίζεται ως ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς δεν υπήρξε παράδοση της προεδρείας ύστερα από ανάλογο εκλογικό αποτέλεσμα.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΠΣΚ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24.8.20, για πρώτη φορά στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς, προκειμένου να εφαρμοσθούν τα λόγω πανδημίας ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (θερμομέτρηση εισερχομένων, αντισηπτικά υγρά, μάσκες, μεσολάβηση κενού καθίσματος μεταξύ καθημένων), κάτι που τηρήθηκε πιστά.

Το σώμα ενέκρινε ομοφώνως τον απολογισμό δραστηριότητας, γενικό και επί μέρους επιτροπών, της χαρακτηρισθείσας ως …«περίεργης», λόγω των συνεπειών και επιπτώσεων της πανδημίας, περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τον οικονομικό απολογισμό του 2019, τον προϋπολογισμό του 2021 και την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΣΚ με τα αντίστοιχα των ΕΠΟ, ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ.

Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας διενεργήθηκε η κλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου του κυπέλλου ΕΠΣΚ, στο οποίο δήλωσαν φέτος συμμετοχή 33 σωματεία (βλ. άλλη στήλη).

Δικαστική αντιπρόσωπος στις αρχαιρεσίες ήταν η Όλγα Καλπακίδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα