Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Επικίνδυνη στάθμευση

Ξεκίνησε, λέει, η κατασκευή χώρου στάθμευσης νέας υπεραγοράς (σούπερ μάρκετ) στο Κιλκίς, που βρίσκεται επί της περιμετρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, και το έργο …«κάπου κόλλησε».

Τούτο δεν σημαίνει, ότι, μέχρι να «ξεκολλήσει» και να προχωρήσει, πρέπει να μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης, και μάλιστα ιδιαιτέρως επικίνδυνο, …η ίδια η περιμετρική οδός!

Κάτι, δηλαδή, που …συμβαίνει, αποτελώντας καθημερινή «πηγή» κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος στο συγκεκριμένο σημείο!

Και, φυσικά, δεν φταίνε σε τίποτε οι πελάτες του πολυκαταστήματος και οι απλοί διερχόμενοι πολίτες, να διατρέχουν τον κίνδυνο εμπλοκής σε ατύχημα ή και δυστύχημα, επειδή κάποιοι αρμόδιοι αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα με εξοργιστική αδιαφορία!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά την ανανέωση χρωμάτων στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Φωτοσχόλιο

Από την πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ της ΝΔ Κιλκίς το μεσημέρι της Κυριακής 22.3.26

Δείτε ακόμα