Αθλητισμός

«Έπιασε κορυφή» στην δισκοβολία παμπαίδων α’ ο Ε.Παυλίδης

Συναγωνίζεται σε φυσικά προσόντα τον κατά τι μεγαλύτερο αδελφό του Δημήτρη ενώ συγχρόνως… “εζήλωσεων την δόξαν” των έως τώρα επιτυχιών και διακρίσεων.

Έτσι ο 14χρονος Βαγγέλης Παυλίδης έδειξε την Κυριακή 12.7.20 στο εθνικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” Καβάλας οτι είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει τον ίδιο “δρόμο” με “εφόδια” το έμφυτο ταλέντο και την εργατικότητα, ζήλο και συνέπεια που επιδεικνύει στις προπονήσεις φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδος παμπαίδων α’ και μαζί του χρυσού μεταλλίου στην δισκοβολία με 55,51μ. (δίσκος ενός κιλού).

Η πρωτια του ταλαντούχου και φερέλπιδος αθλητή του Αίαντος Κιλκίς συνοδεύτηκε από κατάρριψη της ατομικής επίδοσής του που ήτα ακριβώς 53μ. Το “σκόπευτρο” του Βαγγέλη Παυλίδη “σημαδεύει” ήδη τους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων το σαββατοκύριακο 25 και 26.7.20 στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης.

Και στις παγκορασίδες α’
Εξ άλλου άλλα δυο στελέχη του Αίαντος οι Ελένη Βαφείδου και Σοφία Γεωργιάδου διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων α’ τις ίδιες ημέρες με το αντίστοιχο των παμπαίδων α’ στο εθνικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας.

Ειδικότερα η Βαφείδου που αγωνίσθηκε την Κυριακή 12.7.20 κατετάγη τέταρτη στο άλμα εις ύψος με νέα ατομική επίδοση 1,45μ., έναντι 1,44μ της προηγούμενης ενώ η Γεωργιάδου που έτρεξε το Σάββατο 11.7.20 κατέλαβε την έβδομη θέση στον δρόμο 150μ. με 20.68 επίσης νέα ατομική επίδοση.

Και οι δυο τους φανέρωσαν δυνατότητες που “συνηγορούν” σε ακόμη πιο αισθητή παρουσία τους σε σημαντικές αγωνιστικές διοργανώσεις ακόμη και στο προσεχές μέλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα