Αθλητισμός

Eπέβαλε ποινή η Ε.Π.Σ.Κ. σε σύλλογο χωρίς να…. την γνωστοποιήσουν στον Τύπο

Η διοίκηση της ΕΠΣΚ, για πρώτη φορά τα τελευταία… 42 χρόνια, που υφίσταται Τύπος στο νομό Κιλκίς, ενώ έλαβε απόφαση τιμωρίας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης για αντικανονική συμμετοχή παίκτη του στον νικηφόρο (3-0) εκτός έδρας αγώνα του με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, της όγδοης αγωνιστική ημέρας, δεν «φρόντισε» η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στον Τύπο! Ούτε καν… με προφορική ενημέρωση για την τιμωρία της έδρας!

Επειδή οι κανόνες λειτουργίας διαφέρουν απο τομέα σε τομέα των μέσων ενημέρωσης, κανονικά ο Τύπος θα έπρεπε να αγνοήσει αυτήν την παράλειψη, για την οποία δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι ιθύνοντες των ενδιαφερομένων συλλόγων, και να συνεχίσει να δημοσιεύει την βαθμολογία της α1 κατηγορίας ως είχε μετά και τους αγώνες της δέκατης αγωνιστικής ημέρας.

Ωστόσο, υπάρχει και ο άλλος, βασικότερος, κανόνας, σύμφωνα με τον οποίο, ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις απαράδεκτης παράλειψης οργάνων του οποιουδήποτε χώρου ή τομέα, εκείνο που «μετρά» περισσότερο είναι να μην «πληρώνει τα σπασμένα» τέτοιων συμπεριφορών το φίλαθλο αναγνωστικό κοινό, ο ποδοσφαιρόφιλος πόλιτης, του οποίου το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι αδιαπραγμάτευτο.

Μετά την… μη γνωστοποιηθείσα δια… της ευθείας οδού, κατά παράβασιν παντός κανόνος δεοντολογίας, απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης για επιβολή της προαναφερθείσας ποινής στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και αφήνουν στην κρίση των φίλων του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου την … αντίληψη καφενείου που φαίνεται, ότι διέπει τους ιθύνοντες της ΕΠΣΚ, όταν λαμβάνουν τόσο σοβαρές αποφάσεις.

Με την ευχή αυτό το πρώτο περιστατικό εκτροπής από την ευθεία οδό της άμεσης επίσημης ενημέρωσης να είναι και το τελευταίο.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα