Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Στην φάση της προκήρυξης

Στην φάση της προκήρυξης ηλεκτρονικού «ανοικτού» διαγωνισμού γιά την επιλογή αναδόχου που αφορά σε επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου και τις ανάλογες συνδέσεις γιά οικιακή και εμπορική χρήση έχει εισέλθει η υπόθεση που αφορά την κατασκευή τους και στην πόλη του Κιλκίς.

Στην σχετική διακήρυξη προέβη προσφάτως η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της ειδικής υπηρεσίας διαχειρήσεως, καθώς το εν λόγω έργο αφορά σε Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, και συγχρηματοδοτείται από την χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Υπενθυμίζεται, ότι γιά την πόλη του Κιλκίς το υφιστάμενο δίκτυο είναι μήκους περίπου 11 χιλιομέτρων, και το μέγεθος του έργου θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον, που θα επιδείξουν οι Κιλκισιώτες επίδοξοι καταναλωτές. Η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ είναι έως την Τρίτη 15.12.20, στις 12 το μεσημέρι.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα