Αθλητισμός

«Αφετηρία επανεκκίνησης» γιά τον Εθνικό Αξιούπολης η αγωνιστική περίοδος 2020-21

Την τεχνική καθοδήγηση του Εθνικού Αξιουπόλεως αναλαμβάνει γιά την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21 στο πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς, ύστερα από την σχετική συμφωνία με την διοίκηση της ομάδος, ο Χαράλαμπος Καλόνικος.

Μία επιλογή, που ανταποκρίνεται στον πρωταρχικό στόχο της νέας διοίκησης για κοινωνική και αθλητική αναβάθμιση του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της Αξιούπολης, όπως δήλωσε στον “Μαχητή” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τόδας.

Και τούτο, διότι, όπως συνέχισε, «ο γνωστός γιά το ήθος και την ποδοσφαιρική ποιότητά του έως και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αθλητής, που κατάγεται από την Αξιούπολη, διαθέτει, όπως εκτιμά η διοίκηση, όλα τα εχέγγυα και τα προσόντα γιά να ξεκινήσει την προπονητική του σταδιοδρομία από εκεί από όπου ξεκίνησε και την αξιόλογη ποδοσφαιρική του πορεία, δηλαδή τον Εθνικό Αξιούπολης».

Κάτι το οποίο, όπως τόνισε, κατέστη σαφές στην συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης, όπου και διαπιστώθηκε πλήρης σύμπνοια απόψεων σε ό,τι αφορά στο νέο και φιλόδοξο οργανωτικό και αγωνιστικό σχέδιο του συλλόγου γιά την νέα περίοδο, πού, πέραν των άλλων, «έχει ως στόχο να καταστήσει τη ομάδα μας ανταγωνιστική στο εφετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και, γιατί όχι, και στην κορυφή του».

Ήδη, σε συνεννόηση μαζί του, έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού της ομάδος γιά την νέα περίοδο, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας τοποθετείται στις αρχές Αυγούστου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα