Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να επανατοποθετηθούν αμέσως

Εδώ και λίγες ημέρες οι οδηγοί, που κινούνται στον παράδρομο, ο οποίος παρακάμπτει το εργοτάξιο του έργου της διαπλάτυνσης της οδού κόμβου Μαυρονερίου-Κιλκίς, στο ύψος του στρατοπέδου Παπαθεοφίλου στην Κρηστώνη αντιμετωπίζουν μόλις βραδιάζει το πρόβλημα της σχεδόν ανύπαρκτης σήμανσης της διαχωριστικής γραμμής του εν λόγω παραδρόμου με τις συνεχείς «κλειστές» στροφές.

Και τούτο, διότι έχουν είτε παρασυρθεί είτε καταστραφεί τα αρχικώς τοποθετηθέντα φωσφορίζοντα πασσαλάκια, που διευκόλυναν την κίνηση καθιστώντας ορατή την διαχωριστή διαγράμμιση και αποτρέποντας την είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επειδή το προαναφερθέν έργο θα πάρει κάποιο καιρό ακόμη, η αρμόδια υπηρεσία επιβάλλεται να μεριμνήσει ώστε να επαντοποθετηθούν αυτά τα όχι απλώς χρήσιμα αλλά απαραίτητα γιά την ασφαλή κυκλοφορία στον συγκεκριμένο παράδρομο φωσφορίζονται πασσαλάκια, ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχήματος ή και δυστυχήματος κατά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες.

Είναι θέμα στοιχειώδους προνοίας και κοινού η άμεση επανατοποθέτησή τους.

Περισσότερα

ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΟ

Συνάντηση Γιάννη Τόδα με τον Χάρη Δανιηλίδη

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]

ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΟ

Από το ανοιχτό κάλεσμα με τον πολίτη στο επίκεντρο #opencoffee_kilkis

Δείτε ακόμα