Κοινωνία

Επαναλειτουργεί ο τομέας υγείας του ΕΠΑΛ Αξιούπολης

Ενας από τους τομείς των επαγγελματικών λυκείων, που θα επαναλειτουργήσει μετά την επανασύσταση ειδικοτήτων και κλάδων εκπαιδευτικών της τεχνικής εκπαίδευσης που είχαν καταργηθεί το 2013, είναι και αυτός της υγείας και πρόνοιας στο επαγγελματικό λύκειο Αξιούπολης.
Στην σχετική ανακοίνωση του σχολείου αναφέρονται, μεταξύ αλλων, και τα εξής:
«…Οι εκπαιδευτικοί ήδη επέστρεψαν στις οργανικές τους θέσεις και οι εγγραφές στον τομέα θα πραγματωθούν κανονικά τον τρέχοντα μήνα. Έτσι, δίνεται ξανά το δικαίωμα σε μαθητές και μαθήτριες να φοιτήσουν στον τομέα αυτό, δικαίωμα που τους στερήθηκε τα δυο προηγούμενα έτη.
Πρόκειται για έναν τομέα, που πρόσφερε στον νομό μας δεκάδες αποφοίτων παραϊατρικών επαγγελμάτων, που στελέχωσαν τις υπηρεσίες υγείας του νομού μας και πρόσφεραν ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση σ’ όσους μαθητές φοίτησαν στον τομέα αυτό».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]