Κοινωνία

Ο εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του προστάτη Α.Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20.10.19 οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του προστάτη του σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Στις έδρες των διευθύνσεων Αστυνομίας Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, τελέστηκε το πρωί δοξολογία στους ιερούς ναούς, στις οποίες παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, συνδικαλιστικοί φορείς, καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, με πρωτοβουλία του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της αστυνομίας και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]