Αθλητισμός

Έντονο «παρών» του Αίαντος Κιλκίς στα πρωταθλήματα στίβου ΠΠΑ-ΠΚΑ

Διεξήχθησαν το Σάββατο 16.5.15, στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων παμπαίδων α’-παγκορασίδων α’ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλης-Κιλκίς, με ικανοποιητική συμμετοχή και κάποιες αξιοσημείωτες επιδόσεις.
Ο Αίας Κιλκίς συνέχισε την ανοδική πορεία του και σε αυτό το διασυλλογικό πρωτάθλημα, με διακρίσεις στα αγωνίσματα όπου έλαβαν μέρος οι αθλητές του.
Η «σχολή» της σφυροβολίας του προπονητή του τμήματος Χάρη Μιναρετζή, έφερε άλλη μία διάκριση, με την Μαρία Τοπούζη αυτήν την φορά. Η αθλήτρια του Αίαντος κατέλαβε την 2η θέση με νέα ατομική επίδοση, 41,73μ., με την οποία υπερέβη και το όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της αμέσως μεγαλύτερης κατηγορίας, αυτής των κορασίδων. Η ίδια αθλήτρια αγωνίστηκε και στην σφαιροβολία όπου με καλύτερη βολή 9,47μ. κατέλαβε επίσης την δεύτερη θέση.
Πολύ καλή υπήρξε η εμφάνιση του Ηλία Παπαμανουσάκη ο οποίος διακρίθηκε τόσο στην σφαιροβολία, όπου με καλύτερη βολή 11,31μ. κατέλαβε την πρώτη θέση όσο και στην δισκοβολία όπου με καλύτερη βολή στα 34,71μ. κατετάγη τέταρτος. Το σημαντικό για τον νεαρό αθλητή του Αλέξανδρου Παυλίδη ήταν ότι οι επιδόσεις αυτές αποτελούν νέες ατομικές.
Στην δισκοβολία αγωνίστηκε και ο μικρότερος, της κατηγορίας παμπαίδων β’, Νίκος Καπράγκος, ο οποίος αποτελεί ένα από τα νέα ταλέντα του Αίαντος Κιλκίς και κατετάγη έβδομος με καλύτερη βολή στα 30,36μ. αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]