Αθλητισμός

Έντονη ενόχληση ΕΠΣΚ από «παραφιλολογία» αναφορικά με τις αγωνιστικές διοργανώσεις

Την έντονη ενόχληση της διοίκησης της ΕΠΣΚ προκάλεσε η «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών αναφορικά με την τύχη των φετινών αγωνιστικών διοργανώσεων.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, εκτιμώντας την τρέχουσα κατάσταση, με τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων νέου κορωνοϊού και ανθρωπίνων απωλειών, και παράλληλα αναγνωρίζοντας την αγωνία των παραγόντων των ομάδων του νομού Κιλκίς σχετικώς με την αβεβαιότητα που επικρατεί γιά την συνέχεια των διοργανώσεων επισημαίνει τα παρακάτω:

Διάφοροι παράγοντες του ποδοσφαίρου, όπως μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, πρόεδροι ενώσεων, αθλητικογράφοι κ.λ.π, προέβησαν σε δηλώσεις σχετικές με την έναρξη των προπονήσεων και των αγώνων, ανακοινώνοντας ημερομηνίες αλλά και διατυπώνοντας εικασίες και γιά την άρση των επιβαλλόμενων μέτρων.

Τέτοιες ενέργειες το μόνο, που επιτυγχάνουν, είναι να δημιουργούν σύγχυση και να επιτείνουν την ήδη παρατεταμένη αβεβαιότητα.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και δοθεί η συγκατάθεση από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και από την επίσημη Πολιτεία, θα επανεκκινήσει και ο αθλητισμός.

Ως εκ τούτου, η ΕΠΣ Κιλκίς, όταν θα λάβει τις σχετικές διαβεβαιώ σεις των υγειονομικών αρχών και εκδοθούν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, θα τροποποιήσει ενδεχομένως τις προκηρύξεις των διοργανώσεων και τα χρονοδιαγράμματα διεξαγωγής των αγώνων και θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικές με την επανέναρξη προπονήσεων και αγώνων.

Έως τότε παραμένουμε στα σπίτια μας,κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, τηρώντας τα επιβαλλόμενα μέτρα με ευλάβεια, για να επιστρέψουμε στα γήπεδα υγιείς και παρόντες όλοι.

Όσα σωματεία δεν έχουν προχωρήσει με το μητρώο αθλητικών σωματείων στην γενική γραμματεία αθλητισμού (ΓΓΑ), μπορούν να επικοινωνούν με τον γραμματέα Αιμίλιο Δεβετζόπουλο, στο τηλέφωνο 6948261013, ή με τα γραφεία της ΕΠΣΚ, στο τηλέφωνο 2341026443, από Δευτέρα έως Τετάρτη τις προσεχείς εβδομάδες, ώστε να εξυπηρετηθούν σχετικώς με την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Με υγεία για όλους, ταχεία επιστροφή στους αθλητικούς χώρους και μία νέα χρονιά χωρίς αναβολές, γεμάτη ποδόσφαιρο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα