Αναβάλονται οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής ημέρας της α1 κατηγορίας

Αθλητισμός /

Δεν θα διεξαχθούν το Σάββατο 19.9.15 όπως είχε προγραμματισθεί και επισήμως ανακοινωθεί , οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς καθώς η επιτροπή πρωταθλημάτων της ένωσης ανακοίνωσε την αναβολή τους.

Αιτία μια στερουμένη ουσιαστικού περιεχομένου αλλά και…σοβαρότητας εντολή του γενικού γραμματέα αθλητισμού για αναβολή όλων των σαββατιάτικων δραστηριοτήτων στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού με το αιτιολογικό ότι λόγω των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής 20.9.15 δεν επαρκεί προσωπικό της αστυνομίας για… αστυνόμευση των αγώνων.

Προφανώς δεν βρέθηκε κανείς να ενημερώσει τον ΓΓΑ στις αγωνιστικές εκδηλώσεις σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η υποχρεωτική παρουσία αστυνομικού οργάνου έχει καταργηθεί…προ αμνημονεύτων χρόνων! Έτσι με ένα έγγραφο λίγων αράδων «καταφέρνει» η ΓΓΑ να δημιουργεί προβλήματα στον προγραμματισμό των φορέων ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που στο εξής θα αναγκάζονται να προγραμματίζουν χωρίς να θεωρούν τίποτε ως…βέβαιον!

Και φυσικά δεν βρέθηκε και κανείς από πλευράς ΕΠΣ Κιλκίς να ενημερώσει τα τοποκά μέσα ενημέρωσεις, τουλάχιστον αυτά που ασχολούνται με τα αλητικά δρώμενα του νομού μας για την αναβολή των αγώνων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα