Οικονομία

Εντυπωσίασε η «Κλέεμαν» στην διεθνή έκθεση ανελκυστήρων της Κωνσταντινούπολης

Η «Kleemann» («Κλέεμαν») συμμετείχε και φέτος για 13η συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων Asansor Istanbul που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Μαρτίου, στην Κωνσταντινούπολη. Στο εκθεσιακό κέντρο Τουγιάπ και σε συνολική έκταση 50.000 τ.μ., 440 εκθέτες από 28 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 28.000 επαγγελματίες από 79 χώρες.

Η «Κλέεμαν», συμμετεσχε στην τρίτη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου παγκοσμίως, με ειδική κατασκευή περίπτερου 220 τ.μ..Τα προηγμένης τεχνολογίας εκθέματά της, θάλαμοι και θύρες ανελκυστήρων, ανέδειξαν την καινοτομία και το σχέδιο («ντιζάιν») που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της «Kleemann» και επιλέχθηκαν στρατηγικά, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, καταγράφηκε το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών-συνεργατών της «Kleemann» στην Τουρκία για τα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων της εταιρείας, προϊόν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη χώρα, καθώς παρέχει οικονομία, λειτουργικότητα και εγγύηση υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, η «Kleemann» παρέθεσε επίσημο δείπνο στους εκπροσώπους του παγκόσμιου και τοπικού κλαδικού Τύπου.

KLEEMAN ΕΚΘΕΣΗΗ συμμετοχή της «Kleemann» στην Asansor Istanbul 2015, συμπίπτει με την ολοκλήρωση του νέου «logistics center» 6.500 τ.μ. της θυγατρικής «KLEEMANN Asansor», η οποία έχει συμπληρώσει 14 χρόνια παρουσίας στην τουρκική αγορά με έδρα στην Κωνσταντινούπολη.

Το νέο κέντρο παρέχει την δυνατότητα προώθησης των πωλήσεων ολοκληρωμένων συστημάτων υδραυλικών και μηχανικών ανελκυστήρων σε όλη την Τουρκία, αλλά και στις αγορές των γειτονικών της χωρών, έχοντας ήδη υλοποιήσει σημαντικά έργα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα