Πολιτισμός

Oι ενδυματολογικές προτάσεις των τελειοφοίτων του ΤΕΙ

ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ 2

Ο «Μύθος» …«ενδύθηκε» και στο Κιλκίς… «Έπεσε» την Τετάρτη 1.10.14 η «αυλαία» της επιτυχούς έκθεσης δημιουργιών των τελειοφοίτων σχεδιαστών μόδας του τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης του ΤΕΙ Κιλκίς, με τίτλο «Ο Μύθος ενδύεται» που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Κιλκίς, η δημοτική κοινότητα Κιλκίς και το ΤΕΙ κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά την πενθήμερη διάρκεια της έκθεσης, πολλοί δημότες αλλά και επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους της καπναποθήκης της «Αυστροελληνικής» και παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις ενδυματολογικές προτάσεις των νεαρών δημιουργών, εμπνευσμένες από τον αρχαίο μύθο.

ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ 3

Την έκθεση εγκαινίασαν το απόγευμα της Παρασκευής 26.9.14 ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης και η διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς Βενετία Κουτσού. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Τσαντάκης συνεχάρη την διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς, το διδακτικό προσωπικό και τους πρωταγωνιστές – τελειόφοιτους σχεδιαστές μόδας για τις ομολογουμένως εντυπωσιακές δημιουργίες τους, που έδωσαν φως και χρώμα στους χώρους της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής, και τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή Κιλκίς υπό τον Δημήτρη Σισμανίδη θα σταθεί αρωγός σε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην περαιτέρω ανάδειξη των δράσεων του τεχνολογικού ιδρύματος και στην αναβάθμισή του καθώς αποτελεί ένα «ζωντανό» και δημιουργικό κομμάτι της πόλης του Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας