Αθλητισμός

Εντυπωσιακό θέαμα στο Τουρνουά Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες το Τουρνουά Ιππικής Δεξιοτεχνίας και οι αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στο ‘’Ράντσο’’ Κιλκίς.

Στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς βρήκαν τον ιδανικό τόπο για ένα άθλημα που διαρκώς κερδίζει έδαφος, αθλητές από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Σέρρες, Καβάλα και Κιλκίς, που δήλωσαν το αγωνιστικό τους ‘’παρών’’, κάνοντας ρεκόρ συμμετοχών, στην τριήμερη ιππική διοργάνωση, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

Οι εβδομήντα αθλητές που συμμετείχαν στο Τουρνουά Ιππικής Δεξιοτεχνίας και στην υπερπήδηση των εμποδίων προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα και μοναδικές στιγμές στους λάτρεις του αγωνίσματος της ιππασίας.

Μέρος των αγώνων παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης
με στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Η καλή είδηση για την ενίσχυση της ιππασίας στον τόπο μας είναι ότι οι Βαλκανικοί Αγώνες Ιππασίας θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Κιλκίς, αίτημα το οποίο έχει διατυπώσει η Δημοτική Αρχή από την επιτυχημένη παρθενική διοργάνωσή τους τον Οκτώβριο του 2019.
Το Τουρνουά Ιππικής Δεξιοτεχνίας και οι Αγώνες υπερπήδησης εμποδίων διοργανώθηκαν από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς, και είχαν την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Περισσότερα

Και το ένα και το άλλο

Είναι από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστό: Δύσκολη η κατάκτηση, πολύ πιο δύσκολη η διατήρηση. Και τούτο αφορά σε ο,τιδήποτε έχει να […]

Δείτε ακόμα