Αθλητισμός

Ενθαρρυντικά μηνύματα στέλνουν τα στελέχη στίβου της Αθλητικής Παιδείας Αξιούπολης

Διεξήχθησαν το Σάββατο 20-6-20, στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού Κ.Μακεδονίας, ομίλου Πέλλας – Κιλκίς, παμπαίδων α’ και παγκορασίδων α΄ (Κ16).

Έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων των δύο νομών καθώς και το σωματείο της Αλεξάνδρειας, που κατ’ εξαίρεσιν γιά την φετινή χρονιά ζήτησε και συμμετέχει σ’ αυτόν τον όμιλο. Στους αγώνες έλαβε μέρος και η Αθλητική Παιδεία Αξιούπολης, σε ενημερωτικό δελτίο της οποίας αναφέροντα, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Οι αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν την καλύτερη αγωνιστική εμφάνιση στην τετραετή ιστορία του συλλόγου, και έτσι αναπτερώθηκε το ηθικό τους γιά την έστω και μικρή συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικότερα, κατέλαβαν την πρώτη θέση η Ιωάννα Μαυρίδου στον δόμο 80μ., με επίδοση 11’’,06 (ηλεκτρονική) και η Μαρία Λιακοπούλου στην σφαιροβολία με 9,83μ. Η ίδια αθλήτρια κατέλαβε την 4η θέση στον ακοντισμό με επίδοση 22,56μ. Ο Δημήτρης Κουϊμτζίδης κατέλαβε την 3η θέση στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5,11μ.

Διακρίθηκαν, επίσης, η Κυριακή Κουρτίδου, 4η στον δρόμο 80μ. με 11,85’’ (15η θέση στο άλμα εις μήκος με 4,01μ.), η Αθηνά Κουρτίδου, 4η στην σφαιροβολία με 8,05μ. (6η στον ακοντισμο με 21,16μ.) ο Αλέξανδρος Μπλάτσης 4ος με 28,90μ. (6ος στο άλμα εις μήκος με 4,35μ.), η Σμαράγδα Μπεκιάρη 6η στον δρόμο 80μ. με 11,91 και η Σωτηρία ΜήσιουΜήσιου, 8η θέση στην σφαιροβολία με 6,88μ.

Ο προπονητής του συλλόγου Πέτρος Μπλάτσης δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από την αγωνιστική απόδοση των αθλητών και αθλητριών, ενώ απηύθυνε ευχαριστίες προς τους γονείς τους «για την εμπιστοσύνη και την υπομονή τους»και τόνισε ότι τόσο οι αθλητές και αθλήτριες όσο και ο ίδιος ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα