Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εντάσεις και «μπαταριές»

Μεταξύ συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας, με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων γιά τα όσα συζητήθηκαν με τον νέο υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά πριν από μερικές ημέρες με εκπροσώπους της στην Αθήνα.

Με τις παρουσίες των παραγωγών στο πρώην δημαρχιακό μέγαρο Αξιούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3.3.22 η συγκέντρωση, να μετρούνται ουσιαστικώς στα δάκτυλα των δύο χεριών.

Και ως να μην έφθανε η ισχνή συμμετοχή στην ενημέρωση είχαμε και τον θεωρητικώς γενικό γραμματέα του συλλόγου (εκκρεμεί ακόμη η επίσημη αναγνώριση του) Ηλία Κιτσικίδη να δυναμιτίζει συνεχώς το κλίμα με τις τοποθετήσεις – επιθέσεις του κατά συγκεκριμένων προσώπων, προκαλώντας την μήνι συναδέλφων του, που λίγο έλειψε να τεθούν εκτός εαυτού.

Όλοι, βεβαίως, προερχόμεθα από την παράταξη της εν ενεργεία δημοτικής αρχής, μιάς και ο ίδιος, ως γνωστόν, υπήρξε αντιπολιτευόμενός της στις τελευταίες εκλογές ως υποψήφιος με την παράταξη του τιμωρημένου γιά παράβαση καθήκοντος Χρήστου Γκουντενούδη εδώ και μερικές εβδομάδες.

Βεβαίως δεν έλειψαν και οι “μπαταριές” κατά Γεωργαντά μεριά, καθώς είναι παγιωμένη η αντίληψη σε αρκετούς υποστηρικτές του πρώην δημάρχου Παιονίας, μηδέ εξαιρουμένου του ιδίου, για “συμπόρευση” του νυν δημάρχου Παιονίας και του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων στα πολιτικά δρώμενα.

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα