Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Η ενοχλητική… «ατραξιόν» !

To θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων ήταν και παραμένει μία μεγάλη και ανοικτή “πληγή” γιά τους δύο δήμους του νομού μας.

Με το μυαλό όλων να πηγαίνει, όταν διαβάζουν σχετικές αναφορές, κυρίως στους αδέσποτους σκύλους, και όχι σε… αγελάδες όπως συμβαίνει σε μία περιοχή της Γουμένισσας, όπου ένα κοπάδι ουσιαστικώς “αδέσποτων” βοοειδών αποτελεί κατά κάποιο τρόπο… την “ατραξιόν” της επίμαχης περιοχής.

Ένα “θέαμα”, που ενίοτε καταντά επικίνδυνο γιά περαστικούς και οχήματα, και από το οποίο άπαντες είχαμε πιστέψει, ότι θα “δραπετεύαμε” μετά την πρόσφατη φυλάκιση του ιδιοκτήτη των βοοειδών.

Αλλά, φευ, τα συμπαθή, όταν συμπεριφέρονται αναλόγως, τετράποδα μας διέψευσαν εκ νέου, αναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά να “υποδυθούν” τον ρόλο… του αδέσποτου.

Και όλα αυτά, παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις των δημοτικών ιθυνόντων, ότι είχε βρεθεί λύση στο να δοθούν τέλος στις επίμαχες… “παραστάσεις”!

Και η αγωνία όλων είναι πλέον, αν το “έργο” συνεχισθεί και την επόμενη περίοδο ή εάν, επί τέλους, ο δήμος αναλάβει τις ευθύνες του και φροντίσει να δώσει ένα τέλος στην υπόθεση, φροντίζοντας για τις ανάγκες του… “θιάσου”!

Περισσότερα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

«Παράδρομοι» και… δρόμοι

Δεν σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Νέας Σάντας σε κανένα… «παράδρομο» ή «εθνική οδό», όπως με «ευκολία» ισχυρίσθηκαν κάποιοι του […]

Δείτε ακόμα