Πολιτική

«Ενόχλησε» την ΝΟΔΕ Κιλκίς ο τίτλος ανάρτησης «Καζάνι που βράζει» η ΝΔ

Η ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή πληροφορίες και δημοσιεύματα που αφορούν την ΝΔ σε τοπικό επίπεδο και οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από την ΝΟΔΕ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΝΔ ως ο μεγαλύτερος και ισχυρός πολιτικός οργανισμός της χώρας στην πάροδο των ετών όπως αποδεικνύεται μέχρι σήμερα αποτελεί έναν χώρο που στα σπλάχνα του φιλοξενεί πάρα πολλούς πολίτες και στελέχη με διαφορετικές απόψεις και αφετηρίες. Γεγονός απολύτως φυσιολογικό καθώς όλοι οι άνθρωποι αλίμονο αν ήταν ίδιοι.

Ολοι όμως ανήκουν και κατατάσσουν τον εαυτό τους στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ευθύνης και της προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και ως εκ τούτου ενστερνίζονται πλήρως τις βασικές ιδεολογικές της καταβολές που από την 4η Οκτωβρίου 1974 έως και σήμερα παραμένουν αναλλοίωτες και επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε.

Ετσι λοιπόν όπως είναι αυτονόητο και σε επίπεδο τοπικό το κόμμα της ΝΔ έχει την τιμή να φιλοξενεί στελέχη και φίλους που έχουν διαφορετική άποψη (πράγμα απολύτως δημοκρατικό και σωστό) και που ουδόλως κάνουν κακό καθώς η πολυσυλλεκτικότητα και η άλλη προσέγγιση σε κάθε θέμα από πλευράς του καθενός ξεχωριστά δεν αποτελεί κανένα μεμπτό σημείο.

Ισα ίσα το αντίθετο μάλιστα αφού επί της ουσίας η διαφορά σε ένα θέμα είναι υγιές στοιχείο όταν στο σύνολο των βασικών ιδεολογικών αξόνων που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι απόψεις όλων συντείνουν.

Προσωπικά ο καθείς μπορεί και πρέπει να έχει την δική του γνώμη. Η Δημοκρατία άλλωστε αυτό επιτάσσει. Ολοι όμως κάτω από την ”ομπρέλα” της ΝΔ έχουμε μόνο έναν στόχο και προς την κατεύθυνση αυτή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργαζόμαστε για την απαλλαγή της χώρας από τα δεινά που έχει σωρεύσει στην Πατρίδα μας η θεατρική επιθεώρηση κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ των Τσίπρα – Καμμένου.

Πιστοί στα λόγια του εκ των κορυφαίων του διαφωτισμού Βολταίρου που σωστά έλεγε : δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες αλλά θα υπερσπίζομαι και με την ζωή μου ακόμη ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».

Σημείωση της σύνταξης: Στην προκειμένη περίπτωση το ρεπορτάζ δεν καταπιάστηκε με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου κόμματος, σε τοπικό επίπεδο, αλλά με το πρακτικό αποτέλεσμα κάποιων έντονων αντιθέσεων σε προσωπικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά στο πολύ συγκεκριμένο θέμα των τοπικών και περιφερειακών εκλογών.

Και γίνεται αναφορά σε ένα ρεπορτάζ γιά τον απλούστατο λόγο, ότι με το αποτέλεσμα των προσωπικών αντιθέσεων στελεχών της ΝΔ, σχετικών με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ασχολήθηκε ΜΟΝΟΝ το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή».

Σε πείσμα της …επιλεκτικής μνήμης του συντάκτη ή των συντακτών της ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ/ΝΔ.

Γραμματέας ο Ι.Λιναρδάκης
Εν τω μεταξύ στην θέση του παραιτηθέντος Περικλή Καντζάβελου, τοποθετήθηκε νέος γραμματέας του συμβουλίου της ΝΟΔΕ/ΝΔ ο καθηγητής Ιωάννης Λιναρδάκης.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Aπό την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς γνωστοποιείται, ότι ο έως τώρα υπεύθυνος παιδείας και μεταναστευτικής πολιτικής Ιωάννης Λιναρδάκης και διευθυντής του 3ου γυμνασίου Κιλκίς.

Ο κ. Λιναρδάκης αναλαμβάνει τη θέση του γραμματέα αντικαθιστώντας τον μέχρι πρό τινος κ.Περικλή Καντζάβελο ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του με επιστολή (αριθ. Πρωτ. 274/12-10-2018) και τον οποίο ευχαριστούμε για την έως σήμερα προσφορά του στην νομαρχιακή μας οργάνωση και στην Νέα Δημοκρατία.

Ο νέος γραμματέας της νομαρχιακής θα ασκεί μέχρι νεωτέρας και τα καθήκοντα του στους τομείς παιδείας και μεταναστευτικής πολιτικής».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]