Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ενός κακού

Αντι να αφήσουν λίγη χωμάτινη επιφάνεια στην βάση των κορμών των παλιών πεύκων ώστε αυτά να «αναπνέουν», την…τσιμεντοποίησαν!

Έστω και μετά από αυτήν την «αστοχία» διακήρυξαν μέσω φιλικών τους μέσων ενημερώσεως οτι «θα τα φροντίζουν ώστε να συνεχίσουν να «απλώνουν» τον ίσκιο τους».

Και τα… «πειρποιήθηκαν» όπως καταδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός του «Μαχητή»:

«Μία κι έξω»!

Πραγματικά… «σκίζει» η «ανάπλαση» του «Κήπου-πάρκου» ως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα… «Τσιμεντόκηπου».

Και ως να μην έφτανε αυτό οι «φωστήρες» του δήμου δεν πρόβλεψαν που θα… «μετεγκατασταθούν» οι ουκ ολίγες δεκαοχτούρες που φώλιαζαν στα μεγάλα πεύκα.

Και επειδή η κοπή των πεύκων σήμανε συγχρόνως … «εξορία» των εν λόγω πτηνών αυτά βρήκαν «καταφύγιο» στις γύρω παλιές πολυκατοικίες δημιουργώντας πολλά προβλήματα και ανάλογη αγανάκτηση στους ενοίκους.

Μάλιστα όχι μόνο πολλά αλλά και δυσκόλως αντιμετωπίσιμα εκεί που στο άλλοτε καταφύγιο πάρκο τα προβλήματα από τις φωλιές ήταν και λίγα και ευκόλως ελεγχόμενα.

Περισσότερα

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Δείτε ακόμα