Κοινωνία

Η ενορία Αγ.Δημητρίου στηρίζει μαθητές λυκείου με φροντιστήρια

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ανακοίνωσε, ότι κατά το τρέχον σχολίκό έτος 2014-15 θα παραδίδονται από εθελοντές καθηγητές φροντιστηριακά μαθήματα για μαθητές λυκείου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ενορίας (δίπλα στον ιερό ναό).

Στα μαθήματα θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από πολύτεκνες και οικονομικώς ασθενείς οικογένειες και καθώς και παιδιά άνεργων γονέων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ανάγκη αυτή λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που αντιμετωπίζουν.

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των μαθημάτων που διδάσκονται μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του ιερού ναού καθημερινώς (εκτός Κυριακής) από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.Μ. και από τις 3 έως τις 8 μ.μ. το απόγευμα, στο τηλέφωνο 23410-22576 (π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]