Πολιτική

Ενίσχυση 343 ανέργων της «ΚΑΠΝΙΚΗΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.» αποφάσισε το υπουργείο εργασίας

Τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ σε 343 ανέργους, πρώην εργαζόμενους της «ΚΑΠΝΙΚΗ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.» αποφάσισαν η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος.

Συνολικά η πολιτική προϊστάμενοι του υπουργείου υπέγραψαν επτά αποφάσεις για τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ σε 522 ανέργους, πρώην εργαζόμενους και εργαζόμενους σε επίσχεση, των εξής επιχειρήσεων:

«ΚΑΠΝΙΚΗ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.» σε 343 άτομα
«ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.» σε 85 άτομα
«Α.Ε.Π.Ι. Α.Ε.» σε 71 άτομα
«ΑΔΑΜΟΣ ΠΡΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» σε 9 άτομα
«ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ» σε 7 άτομα
«ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ» σε 7 άτομα
«Α.Ξ.Ε. ΠΛΑΖΑ Α.Ε.» σε 13 άτομα

Παράλληλα, η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Ηλιόπουλος υπέγραψαν την απόφαση για τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 641,41 ευρώ, σε ανέργους του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα.

«Το Υπουργείο Εργασίας θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα και εργαλείο που διαθέτει για την ενίσχυση και τη στήριξη εργαζομένων που επλήγησαν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]