Ενισχυμένη φέτος η πετοσφαιρική ομάδα ανδρών του Ατλαντος Κιλκίς

Σε αγώνα του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ομίλου ΚΔ Μακεδονίας της β΄εθνικής κατηγορίας, ο Ατλας Κιλκίς υπερίσχυσε του Αιόλου Κατερίνης με 3-0 σετ.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«…Ο αγώνας ήταν πολύ καλός. Είχε ρυθμό, καλές και θεαματικές φάσεις, δυνατές άμυνες, τεχνικά κτυπήματα, ποιότητα στο σερβίς.
Οι φίλοι του αθλήματος που παρευρέθησαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν πολύ με τον αγώνα, βλέποντας το πολύ καλό επίπεδο των παικτών που με τις τεχνικές τους δεξιότητες παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα.
Ο Αίολος Κατερίνης παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο. Ήταν μία αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει τον Άτλαντα Κιλκίς, που έπαιζε με τον δεύτερο πασαδόρο του, καθ ότι ο Χάρης Πολιτίδης τραυματίστηκε από τις αρχές του πρώτου σετ.
Ο Άτλας παρουσίασε μία καινούργια σύνθεση στην εξάδα του μετά τις τελευταίες μεταβολές ,που έγιναν στο τμήμα, και οι οποίες ήταν:
Μετεγγραφές: Στέφανος Μακρογιάννης από Πήγασο Πολίχνης (ακραίος), Χρήστος Καραγκιόζογλου από Άρη Θεσσαλoνίκης(ακραίος), Βασίλειος Μίσκος από Αίαντα Κιλκίς (διαγώνιος).
Υποσχετικές: Αναστάσιος Μωυσίδης από Πήγασο Πολίχνης (διαγώνιος), Παναγιώτης Δημητρακούδης (λίμπερο).
Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο ήταν η μετεγγραφή του Μιχάλη Χριστοφορίδη κεντρικού παίκτη με ανάστημα 2.02μ. eνός πολύ έμπειρου και καταξιωμένου παίκτη, που έπαιξε σε πολλές ομάδες, εθνικών κατηγοριών αλλά και στην εθνική ομάδα.
Παρέμειναν στην ομάδα οι πολύ έμπειροι παίκτες του Άτλαντος Χάρης Πολιτίδης (πασαδόρος),
Γιώργος Χειρούλης (ακραίος), Σάββας Σερασκέρης (ακραίος-λίμπερο), Απόστολος Τσιάρας (ακραίος), Παύλος Κιριμλίδης (κεντρικός), Κυριάκος Πελτιάν (κεντρικός), Κώστας Καπούλας (πασαδόρος), Βασίλειος Χαραλαμπίδης (κεντρικός)»
Νέος προπονητής είναι κ. Μπακύρτσης.