Αθλητισμός

Ένιωσε την υποστήριξη του κόσμου ο Κιλκισιακός στον ετήσιο χορό του

Δόθηκε το Σάββατο 13.12.14 στο κέντρο «Θέατρο» του Κιλκίς, ο ετήσιος χειμερινός χορός του Κιλκισιακού.

Το «παρών» έδωσε όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, γονείς και ποδοσφαιριστές της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας.
Τιμήθηκαν ο ταξίαρχος Βασίλειος Μωυσίδης, ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού Νίκος Σουλτανίδης, ο φίλαθλος του Κιλκισιακού Θεόφιλος Κοντογιαννίδης, ο γονέας Ιωάννης Κούσης που καθημερινά κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα για να φέρνει το παιδί του στις προπονήσεις της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού. Τέλος βραβεύτηκαν, στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, και οι Αδάμ Αμοιρίδης και Σπυρίδων Πιλιτσόπουλος που χρόνια ολόκληρα ακολουθούν τον Κιλκισιακό σε εντός και εκτός έδρας αγώνες, ενώ διακρίνονται σε όλους τους αγώνες γιά ΑΜΕΑ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ποντιακής λύρας  Ματθαίος (Μακούλης) Τσαχουρίδης έδωσε εκπληκτική ερμηνεία με τις συνθέσεις και τους στίχους του, ενώ και οι Νέστορας Αμοιρίδης και Χάρης Πιπερίδης ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους. Υποδειγματικός και ξεχωριστός όπως πάντα και ο Φώτης Ζάικος στο λαϊκό πρόγραμμα.

«Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον αυτόν τον κόσμο που γέμισε από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης, αλλά και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, που παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο, στήριξαν την όλη εκδήλωση», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα