Κοινωνία

Ενημερωτική ημερίδα για θέματα υγείας στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ στο Κιλκίς

Ο δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 στις 10 το πρωί στο επιμελητήριο Κιλκίς στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης.

Επίσης θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά.

Βασικός άξονας της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής καθώς και για θέματα κοινωνικοποίησης παιδιών και υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά καθώς και για θέματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ.

Θα μιλήσουν η κοινωνική λειτουργός, η παιδαγωγός καθώς και η ψυχολόγος της ΣΤΗΡΙΖΕΙΝ για τα σχετικά θέματα κοινωνικοποίησης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης.

Ταυτόχρονα, η κινητή μονάδα στοχεύει στην ενημέρωση των ωφελουμένων σχετικά με τα οφέλη της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής ένταξης καθώς και της ομαλής κοινωνικοποίησης των παιδιών, παρέχοντας με διαδραστικό τρόπο σημαντικές συμβουλές.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα