Πολιτική

Ενημερωτική εκστρατεία ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς γιά το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι II»

Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ ”, «μία πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή γιά την ανάσχεση της οικονομικής κρίσης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είχε την ευκαιρία να κοινοποιήσει στους πολίτες του νομού ο ΣΥΡΙΖΑ- «Προοδευτική Συμμαχία, μέσω των εξορμήσεων που πραγματοποιεί η βουλεύτρια Κιλκίς του κόμματος Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, μαζί με στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Η ανακοίνωση συνεχίζει και καταλήγει ως εξής:

« … Η κ. Αγαθοπούλου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν την αγορά του Κιλκίς και είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες γιά τις ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την καραντίνα. Από τις συνομιλίες προέκυψε, ότι τα ανεπαρκή μέτρα της σημερινής κυβέρνησης, χωρίς κανέναν σχεδιασμό γιά ανασυγκρότηση, χωρίς μέτρα προστασίας γιά τους εργαζόμενους, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη οικονομική ύφεση και καθίζηση της εσωτερικής ζήτησης, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα γιά την βιωσιμότητα των πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επίσης, οι παλινωδίες της κυβέρνησης στο θέμα του τουρισμού επηρεάζουν και τον νομό Κιλκίς, όπως εξήγησαν οι καταστηματάρχες, καθώς η επιστροφή στην ιδιαίτερη πατρίδα όσων είχαν μεταναστεύσει γιά οικονομικούς λόγους συνοδευόταν και με οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την αδιαμεσολάβητη επαφή με την κοινωνία, με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μεταφέρει σε όλους τους πολίτες τις θέσεις και τις προτάσεις του».

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα