Γενικά

Ενημέρωση γονέων και αγιασμός στο Kinesis for kinds

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids στις εγκαταστάσεις επί της 21ης Ιουνίου 20 ενώ προηγήθεικε η τελετή Αγιασμού.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το εκπαιδευτικό προσωπικό να ξεναγηθούν στους χώρους και να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις δράσεις της δομής.

Είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκπαιδευτικούς ενώ τους διανεμήθεικε σε κάθε γονέα ο εσωτερικός κανονισμός καθώς και οι επιπλέον δράσεις εκτός δομής (θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, συμμετοχές σε αγώνες και διάφορες εκπαιδευτικές εκδρομές)

Λίγο πριν το τέλος τον λόγο πήρε ο Θάνος Κενανίδης εν ενεργεία επιστημονικός συνεργάτης του Τ.Ε.Φ.Α.Α του ΑΠΘ απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με θέμα “Άθληση και παιδί” και ανάπτυξε τις αλλαγές που επιφέρει στην παιδική – προεφηβική και εφηβική ηλικία η άσκηση.

➤Σχεδιασμός Προγραμμάτων.

➤Προπόνηση αερόβιας ικανότητας και δύναμης.

➤Ανάπτυξη συντονιστικών ικανοτήτων και κινητικότητας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]