Πολιτική

Ενεργοποιήθηκε και στον νομό το ΚΙΔΗΣΟ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9.1.15 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του επιμελητηρίου η πρώτη συγκέντρωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Η συγκέντρωση επικεντρώθηκε σε οργανωτικά θέματα, εν όψει των επικείμενων εκλογών, και από την επιτροπή εκλογικού αγώνα ζητήθηκε να εκφραστεί το ενδιαφέρον όσων επιθυμούν να κατέλθουν ως υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
Κατατέθηκαν τρεις υποψηφιότητες, οι οποίες έγιναν ομοφώνως δεκτές και είναι αλφαβητικά οι:
Ασβεστόπουλος Αναστάσιος, αρχιτέκτων μηχανικός.
Στεφανίδου Αλεξάνδρα, Msc καθηγήτρια φυσικής αγωγής. και
Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος, λογιστής.
Στη συγκέντρωση τονίστηκε ότι το κίνημα κατέρχεται στις εκλογές ως εκφραστής του σοσιαλδημοκρατικού χώρου που εκπροσωπεί την πλειοψηφία των Ελλήνων.
Καλεί, λοιπόν, όλους τους πολίτες που εμπνεύστηκαν από τα οράματα της αλλαγής του 1981, που πιστεύουν σε μια δίκαιη κοινωνία στην οποία το κράτος θα εγγυάται την υγεία, την παιδεία την πρόνοια θα λειτουργεί με τις αρχές της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών, θα κατανέμει δίκαια τα βάρη στους πολίτες, να συμπορευτούν μαζί μας.
Θέλουμε να είμαστε οι συνεχιστές όσων με τα έργα τους μεγάλωσαν την Ελλάδα. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου και ονειρεύτηκαν μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες χωρίς «τζάκια», χωρίς συντεχνίες, χωρίς βαρώνους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα