Οικονομία

Ενδιαφέρουσα η ημερίδα στο Πολύκαστρο χρηματοδότησης επιχειρήσεων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Μικροχρηματοδότηση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων και συμβουλευτική καθοδήγηση» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12.11.19 στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Δήμο Παιονίας σε συνεργασία με το κοινωφελές ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Ο εκπρόσωπος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη κ. Γιάννης Κουρτίδης παρουσίασε ένα χρηματοδοτικό εργαλείο έως 10.000€, το οποίο αφορά νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες και έχουν ως στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Στην συνέχεια, ακολούθησε Συμβουλευτική Καθοδήγηση για την δόμηση ενός ορθού επιχειρησιακού πλάνου «business plan», το οποίο αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Όταν ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, δόθηκε ο λόγος στο κοινό, το οποίο συμμετείχε ενεργά εκφράζοντας ερωτήματα και απορίες προς τον εισηγητή.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, και παρέστησαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο γενικός γραμματέας του δήμου, πρόεδροι κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επιχειρηματίες και πολίτες του δήμου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη