Κοινωνία

Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση του ΛΕΚ με την Νατάσα Παζαϊτη


Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία την Παρασκευή 5.12.14 στο κέντρο «Κτήμα των Ευχών» εκδήλωση με την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή Νατάσα Παζαϊτη, που μίλησε με θέμα ««Σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».

Στο σχετικο ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
«…Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά στην πρόσκληση του Λ.Ε.Κ. και ενημερώθηκε για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού με σύγχρονες πλέον μεθόδους αντιμετώπισης. Η κ. Παζαΐτη προέτρεψε τις γυναίκες να συμβουλεύονται και να μη διστάζουν να επισκέπτονται το γυναικολόγο και το μαστολόγο τους. Ο καρκίνος του μαστού είναι η πρώτη πιο συχνή μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Η συχνότερη αιτία θανάτου από καρκίνο του γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως. Τα ποσοστά θνησιμότητας από την συγκεκριμένη νόσο μιλούν από μόνα τους: 12% στις γυναίκες και 1% στους άντρες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης η κ. Παζαΐτη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που έθεσε το κοινό. Κατόπιν η πρόεδρος του Λ.Ε.Κ. κα. Δάφνη Νιάκα της προσέφερε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ένα χειροποίητο κόσμημα, σε σχήμα κλαδιού ελιάς καθώς επίσης και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. «Δεν είναι δική σας τιμή, είναι δική μου τιμή που είμαι απόψε εδώ. Ένας από τους λόγους που αποδέχτηκα την πρόσκληση είναι ότι ήμουν κι εγώ μέλος του Λυκείου Ελληνίδων», δήλωσε κατά την αποχώρησή της η κ. Παζαϊτη.

Το Λ.Ε.Κ. ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά την κ. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή καθώς επίσης και τον κόσμο που παρέστη στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Ευχαριστεί επίσης όλους τους χορηγούς για την προσφορά τους, το Πολυάνειο ωδείο της Ι.Μ. Κιλκίς για την συμμετοχή του και την κ. Γεωργία Παυλίδου για την εξαιρετική διακόσμηση της αίθουσας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]