Πρόσκληση ενδιαφέροντος γιά παραγωγή ταινίας μικρού μήκους γιά προβολή του νομού

Γενικά /

Η περιφερειακή ενότητα Kιλκίς απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη παραγωγή μίας ταινίας τουριστικού περιεχομένου διάρκειας 25’ και μίας μικρής «βερσιόν» διάρκειας 2-3’ δύο-τριών λεπτών και χιλίων αντιτύπων.

Στόχος του προτεινόμενου έργου είναι η ανάδειξη και προβολή του φυσικού κάλλους της χλωρίδας και της πανίδας αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς που βρίσκονται εντός των ορίων της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.

Οι προσφορές που θα υποβληθούν θα πρέπει να αφορούν το σύνολο των επί μέρους εργασιών του έργου. Τμηματική προσφορά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
Σε περίπτωση που υποβληθούν προσφορές με την ίδια τιμή, θα ακολουθήσει περαιτέρω διαπραγμάτευση της τιμής αυτής από τους υποψηφίους που θα έχουν καταθέσει τις εν λόγω προσφορές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελλο που θα περιλαμβάνει δυο υποφακέλους σφραγισμένους με την τεχνική και οικονομική προσφορά μέχρι και τις 11 το πρωί της Δευτέρας 4.1. 16 στα γραφεία του τμήματος εμπορίου και τουρισμού της διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Κιλκίς, (Αν. Παπανδρέου 3, 61100, Κιλκίς).

Περισσότερα

Συνεργασία δημάρχου Κιλκίς με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών για το πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’

Συνεργασία με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών είχε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την επίσκεψη του Μιχάλη Σταυριανουδάκη […]

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας η μονάδα λυματολάσπης της ΔΕΥΑΚ με 6.836.316 ευρώ

Η διαχείριση της λυματολάσπης από τους βιολογικούς καθαρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με έναν συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, που περιλαμβάνει τεχνολογίες […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]