Γενικά

Στις 8 Ιανουαρίου η έναρξη λειτουργίας του ΤΕΙ Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του

Γράφει ο Βαγγέλλης Αποστολίδης

Γράφει ο Βαγγέλλης Αποστολίδης

Στην δεύτερη φάση της έχει εισέλθει η μετεγκατάσταση του ΤΕΙ Κιλκίς από το κτίριο του ΟΑΕΔ, που χρησιμοποιούσε γιά την λειτουργία του πριν από μερικές ημέρες στις νέες σύγχρονες και ασφαλώς λειτουργικότερες εγκαταστάσεις του στην δυτική πλευρά της πόλης του Κιλκίς, μιάς και έχουν ανεγερθεί μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος χρηματοδότησης γιά τον συγκεκριμένο ακαδημαϊκό προορισμό.

Και τούτο διότι, όπως δήλωσε στον «Μαχητή» το μέλος του διδακτικού επιστημονικού προσωπικού (ΔΕΠ) Βενετία Κουτσού, μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισης του παραρτήματος στην διοίκηση του ΟΑΕΔ Κιλκίς την περασμένη Παρασκευή έχει ξεκινήσει και είναι σε εξέλιξη στην εβδομάδα που διανύουμε η διαδικασία εγκατάστασης και οργάνωσης του παραρτήματος στους νέους χώρους του, που, ως γνωστόν, διοικητικά ανήκει στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τα Σέρρας.

ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ

Στην διαδικασία των απαραίτητων εργασιών συνδράμουν, πέραν του προσωπικού του παραρτήματος, και εθελοντές φοιτητές του τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ενδυμάτων, που, ως γνωστόν λειτουργεί στην πόλη του Κιλκίς από τα τέλη της δεκαετίας του ’90.

ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ

ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ

Όπως ανέφερε η κ. Κουτσού, εμφανώς ικανοποιημένη από τις εξελίξεις, καθώς το πρόβλημα λειτουργίας του παραρτήματος στις εν λόγω εγκαταστάσεις γιά μια σειρά ετών το μοναδικό οργανισμό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό μας, οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 8 Ιανουαρίου και το παράρτημα να υποδεχθεί τους φοιτητές την νέα χρονιά στις νέες εγκαταστάσεις του.

Υπενθυμίζεται, ότι από την έναρξη της μετακόμισης και έως το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου δεν διεξάγεται με βάση τον σχετικό σχεδιασμό το διδακτικό έργο, καθώς υπάρχει πρόβλεψη γιά την αναπλήρωση του χαμένου διδακτικού χρόνου με την έναρξη της επαναλειτουργίας του από τις 8 Ιανουαρίου και εντεύθεν.

ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ

Στα θετικά βεβαίως καταγράφεται και το γεγονός, ότι η δημοτική αρχή του Κιλκίς, πιστή στις δεσμεύσεις της, προχώρησε στον καθαρισμό του προαυλίου χώρου των εγκαταστάσεων φροντίζοντας παράλληλα και την οργάνωση και προοπτική ωρισμένων χώρων πρασίνου στην εν λόγω έκταση.

http://maxitis.gr/

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα