Πολιτισμός

Νέα ημερομηνία έναρξης στο ΛΕΚ λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων

Από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανακοινώνεται ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν από την Παρασκευή 11/9 και για 14 ημέρες σε όλη την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19, η έναρξη των χορευτικών τμημάτων μετατίθεται μία εβδομάδα μετά, το Σάββατο 26/9.

Ωστόσο, δεν αλλάζει κάτι στις εγγραφές, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κανονικά στη γραμματεία του φορέα, από τη Δευτέρα 14/9 και κάθε μέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή από 7 έως 9 μ.μ., τηλεφωνικά στο 23410 27684.

Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα χορευτικά τμήματα (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων) και ηλεκτρονικά, στις σελίδες που διατηρεί το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε Facebook και Instagram.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ξεκινά τη νέα χρονιά με προσμονή και φυσικά τηρώντας και εφαρμόζοντας όλα τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του covid-19, με σκοπό την προστασία των χορευτών του.

Ειδικότερα:

– Στα ολιγομελή τμήματα που θα δημιουργηθούν, οι χορευτές θα τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις με μαντήλια ή κορδέλες τα οποία και θα απολυμαίνονται.

– Θα υπάρχουν αντισηπτικά σε αρκετά σημεία για συχνή χρήση.

– Οι χώροι θα απολυμαίνονται ανάμεσα στα τμήματα.

– Πριν και μετά από κάθε τμήμα θα υπάρχει τουλάχιστον 15 λεπτά κενό για τον αερισμό της αίθουσας και την ομαλή αποχώρηση και είσοδο των μελών.

– Δεν θα γίνεται χρήση της τουαλέτας από τους χορευτές.

– Δεν θα υπάρχουν αίθουσες αναμονής και θα τηρούνται αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα.

– Θα τηρείται αυστηρή λίστα συμμετεχόντων και απουσιολόγιο με αναλυτικά στοιχεία των συμμετεχόντων.

– Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία γονέων ή/και συνοδών στο μάθημα, καθώς και η είσοδός τους στο χώρο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα