Κοινωνία

Έναρξη εγγραφών στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Με ανυπομονησία, αλλά και με την απαιτούμενη προσοχή και υπευθυνότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια όλων, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμημάτων παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους και ενήλικες) από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021.

Κατά τη νέα χορευτική χρονιά θα τηρηθούν όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας με βάση τις οδηγίες και τις συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του υπουργείου Υγείας.

Στα Τμήματα Ενηλίκων θα μπορούν να συμμετάσχουν εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών. Η προσέλευση των μη εμβολιασμένων θα γίνεται με επίδειξη rapid test, ενώ των παιδιών και των εφήβων με τα self test που πραγματοποιούν για το σχολείο και τις λοιπές δραστηριότητές τους.

Στα ολιγομελή Τμήματα που θα δημιουργηθούν, οι χορευτές θα φορούν μάσκες και θα τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Θα υπάρχουν αντισηπτικά σε αρκετά σημεία για συχνή χρήση.

Οι χώροι θα απολυμαίνονται και θα αερίζονται.

Δεν θα υπάρχουν αίθουσες αναμονής και θα τηρούνται αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα.

Θα τηρείται λίστα συμμετεχόντων με αναλυτικά στοιχεία.

Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία γονέων ή/και συνοδών στο μάθημα, καθώς και η είσοδός τους στο χώρο.

Σημειώνεται τέλος ότι φέτος για τους χορευτές του ΛΕΚ δεν προβλέπεται πληρωμή εγγραφής. Θα ισχύει μόνο η μηνιαία συνδρομή.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο 23410-27684, 6-8μ.μ. καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα