Αθλητισμός

Ένα χρυσό και δύο χάλκινα γιά τον “Καραγιάνη” Ευρωπού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που έγινε στα Τρίκαλα συμμετείχε την Κυριακή 14.5.23, ο παλαιστικός σύλλογος “Καραγιάννης” Ευρωπού.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιργινία Τσακνάκη στα 62 κιλά γυναικείας πάλης μετά από τρεις συναρπαστικές νίκες, κάνοντας το καλύτερο δώρο στον εαυτό της, μιας και την ίδια μέρα ήταν και η γιορτή της μητέρας.

Το χάλκινο μετάλλιο μετάλλιο κατέκτησε ο Παύλος Κυριακίδης στα 92 κιλά ελεύθερα πάλης με τρεις νίκες και μία ήττα, αποσπώντας τα συγχαρητήρια όλων για την εκπληκτική του αγωνιστική παρουσία και το ήθος του.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αθανάσιος Μπραγκατζής στα 97 κιλά ελευθέρας πάλης.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Τσακνάκης στα 92 κιλά ελεύθερα πάλης,ο οποίος ήταν ο μικρός της ομάδας, πάλεψε με υπογραφή γονέα.

Ικανοποιητική εμφάνιση και από τον Βασίλη Τοπούζη στα 92 κιλά.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει όλη την ομάδα τους γονείς και φίλους που ήταν δίπλα στην αποστολή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα