Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εν αναμονή

Ως γνωστόν ο δήμος Παιονίας έχει εκφράσει αρμοδίως και θεσμικώς, μέσα από σχετική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την αντίθεσή του στην λειτουργία πλευρικών διοδίων, στον κόμβο Πολυκάστρου, σε περίπτωση που αυτά λειτουργήσουν πριν την ανακατασκευή της οδού από τον επίμαχο κόμβο μέχρι τον αντίστοιχο της Χαλάστρας.

Υπενθυμίζεται, ότι γιά το ίδιο θέμα ανάλογες αντιδράσεις είχαμε και από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αυτήν του Χρήστου Γκουντενούδη, η οποία, εκτός των άλλων, είχε καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτημα έκδοσης ασφαλιστικών μέτρων και αλλαγής της εν λόγω αποφάσεως.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 28.1.20, η υπόθεση έλαβε εσχάτως αναβολή εκδίκασης γιά τις 28 Απριλίου.

Μάλιστα, όπως τόνισε, από την εξέλιξή της θα εξαρτηθεί και το εάν θα προχωρήσουν και οι κινητοποιήσεις που είχαν αρχικώς εξαγγελθεί, και στην συνέχεια είχαν αναβληθεί λόγω της επικείμενης εκδικάσεως της υποθέσεως που τελικώς αναβλήθηκε γιά τα τέλη Απριλίου.

Περισσότερα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη

Δείτε ακόμα