Πολιτική

Φ.Γεννήματά:«Εμπρός να αναδείξουμε το ΠΑΣΟΚ τρίτη δύναμη»

Το πρωί του Σαββάτου 5.9.15 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φωτεινή (Φώφη) Γεννηματά πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κιλκίς μετά από πρόσκληση της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ και μίλησε στην αίθουσα του «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του ΕΒΕ Κιλκίς.

Την κ. Γεννηματά προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε./ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο επτάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς το ως «καταστρεπτικό», αλλά και στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας την Δημοκρατική Συμπαράταξη και «κάνοντας μια νέα αρχή».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενη στα στελέχη και τους φίλους του κόμματος είπε για μιάν ακόμη φορά ότι «οι πόρτες του κινήματος είναι ανοιχτές» και απηύθυνε πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στην συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «για το καλό της παράταξης αλλά κυρίως της χώρας».

Η κ. Γεννηματά ζήτησε από τους πολίτες την εμπιστοσύνη τους για να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ως τρίτη δύναμη. Δύναμη που «θα επιβάλει την συνεργασία και τη σταθερότητα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα». «Στον νομό Κιλκίς είναι πολύ σημαντικό να εκλέξουμε ένα δημοκράτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ώστε να εκπροσωπηθεί ο νομός από δυνάμεις προοδευτικές και όχι τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης που εκφράζει η Χρυσή Αυγή» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, «οι οποίοι προεκλογικώς έσκιζαν «μνημόνια» και τώρα αγκιστρωμένοι στην εξουσία τα δίνουν όλα, ενώ έφεραν ένα τρίτο «μνημόνιο» πιο σκληρό και πιο ανάλγητο από κάθε προηγούμενο και ενώ η χώρα είχε ήδη μπει σε τροχιά εξόδου». «Κάθε θέση εργασίας που χάνεται εφεξής και κάθε νέος φόρος και περικοπή έχουν την υπογραφή του κ. Τσίπρα» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ έλαβαν μέρος το σύνολο των στελεχών του κινήματος στο Κιλκίς, πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί παράγοντες, μέλη και φίλοι του κινήματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]