Γενικά

Εμπρακτη αντίδραση συλλόγου συνταξιούχων ΔΥ Κιλκίς στην τουρκική διεκδικητικότητα

Την έντονη εναντίωσή του στην τουρκική διεκδικητικότητα διατρανώνει ο σύλλογος συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς.

Και δεν μένει μόνο στην λεκτική καταδίκη, αλλά προχωρεί σε έμπρακτη διατύπωσή της, με την ακύρωση προαναγγελθείσας οκταήμερης εκδρομής του στην Καππαδοκία και δημόσια προτροπή προς κάθε φορέα να πράξει το ίδιο.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Υστερα από τα γεγονότα, που διαδραματίζονται εις βάρος της χώρας μας, και όχι υπαιτιότητί μας, με τις συνεχείς παραβιάσεις του εναερίου και θαλασσίου χώρου μας, τις παρενοχλήσεις των ψαράδων μας, τις λεκτικές και όχι μόνο αιτιάσεις, ο σύλλογος συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς, ακύρωσε την προγραμματισθείσα οκταήμερη εκδρομή του στην Καππαδοκία για τον Μάιο και καλεί και από άλλες οργανωμένες ομάδες, πρακτορεία και πολίτες να κάμουν το ίδιο. (Δεν θα διοργανώσουμε εκδρομή σε οποιονδήποτε προορισμό μέχρι να εξομαλυνθούν τα πράγματα).

Εμείς ούτε πολιτικοί, ούτε στρατιωτικοί αναλυτές είμαστε.

Σύμφωνα με αυτά, που ακούμε και διαβάζουμε, έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε, καταγγέλλοντας συγχρόνως όλους τους διεθνείς παράγοντες και οργανισμούς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα