Αθλητισμός

Έμπρακτη αλληλεγγύη στα παιδιά του ΚΚΣ Κιλκίς και του «ΒηματίΖΩ»

«Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι συνώνυμα της ανθρωπιάς και της προσφοράς στον συνάνθρωπο». Αυτό βροντοφώναξαν οι μικροί αθλητές της «Ακαδημίας» του Αλέξανδρου Κιλκίς στην καθιερωμένη πλέον επίσκεψή τους στα παιδιά του κέντρου κοινωνικής στήριξης και στα παιδιά του «ΒηματίΖΩ».
Συγκεκριμένα πέντε τμήματα συνοδευόμενα από τους προπονητές Μιχάλη Αναστασιάδη και Κώστα Ντουντούκη επισκέφθηκαν τα τα περίπτερα των παραπάνω συλλόγων στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» Κιλκίς, προσφέροντας μπάλλες ποδοσφαίρου, εξοπλισμό κολύμβησης και άλλα αναμνηστικά δώρα. Κυρίως όμως προσέφεραν ευχές και αγάπη μέσα σε ένα πανέμορφο και ζεστό περιβάλλον που έχει διαμορφώσει στην πλατεία Ειρήνης ο δημος κιλκίς.
Την αποστολή της «ακαδημίας» υποδέχτηκε με θερμά λόγια ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης τονίζοντας την μεγάλη αξία των ανθρώπινων αξιών της αποδοχής, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.
Ακολουθούν ημέρες ξεκούρασης για όλους τους αθλητές του «Αλέξανδρου» καθώς η νέα χρονιά επιφυλάσσει πολλή προπόνηση και θα είναι γεμάτη αγωνιστική δράση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα